Перейти к содержимому

Фотография
* * * * - 255 Голосов

Coomeet.com

coomeet free платим за фри фри кумит отзывы чат chat videochat

Сообщений в теме: 129624

#129621 Coomeet.com bysinka2026

bysinka2026

Advanced Member

• Newbies
  • PipPipPipPip
  • 203 сообщений

Отправлено Сегодня, 20:41

Добрый вечер) как поиск?)

#129622 Coomeet.com Селедка

Селедка

Super Member

• Newbies
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3 554 сообщений

Отправлено Сегодня, 20:41

Ну а шо ти хочеш коли продавашок рефіралок розвелось . Далі буде тільки гірше . Певно що вони будуть відтяпувати трафік у старічків щоб дати новоприбулим.

це зовсім не означає, що всі вони гарніші за нас)

#129623 Coomeet.com Селедка

Селедка

Super Member

• Newbies
  • 3 554 сообщений

Отправлено Сегодня, 20:44

Ти хочеш сказати , що зовнішність не грає ролі при виборі ? Що если есть *** и рот значить баба не урод . Особливо у цій сфері де іде торгівля впершу чергу фейсом . Я розумію , що вони тут і стільці , і столи і подушки їбуть , їм плювати що . Но не до такої степені. Особливо ці у яких хуліон хвилин шукають міс всесвіт тут явно . В усі часи для жінок зовнішність і вік були розмінною монетою . Заперечувати що це не є одним з факторів який впливає на пошук не вірно я рахую .

я хочу сказати, що невірне твердження про те, що на бомжах сидять всі страшні, а на премах красиві.

#129624 Coomeet.com PAnnaRoza

PAnnaRoza

Super Member

• Newbies
  • 4 889 сообщений

Отправлено Сегодня, 20:53

Палку не перегибайте- 200 баксов было только раз за 2 года, но 150-180 бывало. Но все, лавочку прикрыли, порезали мне трафик.

ты подурнела? biggrin.png
Ти хочеш сказати , що зовнішність не грає ролі при виборі ? Що если есть *** и рот значить баба не урод . Особливо у цій сфері де іде торгівля впершу чергу фейсом . Я розумію , що вони тут і стільці , і столи і подушки їбуть , їм плювати що . Но не до такої степені. Особливо ці у яких хуліон хвилин шукають міс всесвіт тут явно . В усі часи для жінок зовнішність і вік були розмінною монетою . Заперечувати що це не є одним з факторів який впливає на пошук не вірно я рахую .
Нагадую, мені 43 і моя категорія в пошуку 18-28 рочків з балансом 10-20 хв, я не приховую свій вік і моя тактика - тренд на мілф. Будую так діалог, щоб він мене хотів, але з поваги до віку боявся шось прпрросити)) але я і не Анджеліна Джолі)) і не дивлячись на успєх вночі і на вихідні, в будні вдень мене чекає черга за бесплатним буєм))

Сообщение отредактировал PAnnaRoza: Сегодня, 20:55

#129625 Coomeet.com Marimar

Marimar

Newbie

• Newbies
  • 15 сообщений

Отправлено Сегодня, 21:17

меня они сегодня достали, капец...либо "роздевайся" либо "покажи сиськи", один вообще решил по мне проехаться, но буть мне 20 может и зацепило, но мне 46!!! я с трудом досидела, что б не послать....и клацклацклац

Сообщение отредактировал Marimar: Сегодня, 21:20

Ответить

Photo

Темы с аналогичным тегами coomeet, free, платим за фри, фри, кумит, отзывы, чат, chat, videochat

Количество пользователей, читающих эту тему: 355

12 пользователей, 215 гостей, 3 скрытых пользователей