Всім як завжди Вітання!
Моно віза також одразу )
Як ти там писала? робиш здивовано-радісне обличчя на ххуї?)) я кожного разу згадую тебе, але ніяк не можу зробити цей покерфейс з бомжами)
Зараз спробую прояснити.
Я коли сідаю працювати у мене завжди на обличчі привітна посмішка. Коли з'являється член на екрані, погляд наче я тільки його все життя чекала
(хоча в цей час я можу читати тут чат, або робити якесь замовлення на інших сайтах, чи будь ще щось). Навіть якщо це бомжи. По-перше, точу що це також мій час і мої гроші, навіть одна хвилина. По-друге, тому що в мене було так пару разів, що він поповнювався і ми довго спілкувались. Тому стараюсь ніколи не упускати такий шанс.
Також ця робота для мене відрив від реальності, наче понурююсь в інше життя без турбот. І взагалі мені все тут подобається...Не треба нікуди їхати, не треба думати, що одягти, працюю в той час коли мені зручно.
До речі.. Останнім часом під час спілкування тут почала робити деякі речі. Або качаю дупу, або масаж верхньої частини ніг.. А виглядає.. наче я щось роблю пікантне )) Мені все тут подобається
На члени реагую дуже спокійно ( до того ж багато років працюю в секс шопі ))))