Перейти к содержимому

Фотография
* * * * - 254 Голосов

Coomeet.com

coomeet free платим за фри фри кумит отзывы чат chat videochat

Сообщений в теме: 127274

#127261 Coomeet.com bysinka2026

bysinka2026

Advanced Member

• Newbies
  • PipPip
  • 144 сообщений

Отправлено Сегодня, 00:31

Что-то я вчера переулыбалась)))) сегодня натянуть не могу)))))

Я на этой неделе снова ленивая жопа) 4.5 часа на сайте и спать)))
да я какая -то нейтральная и не ленивая и не трудоспособна)))) хз короче))) Вроди и поработать готова, а как начинается диалог мне сразу то жарко, то курить хочу)))) хех)

Та все, я наработалась, в коридоре... хз на сколько...

ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!!!!

#127262 Coomeet.com PAnnaRoza

PAnnaRoza

Super Member

• Newbies
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4 459 сообщений

Отправлено Сегодня, 00:33

Последний раз в 200 м прилетело

А я думала сделаю 20 баксов и спать))) и сделала и выспалась))

Сообщение отредактировал PAnnaRoza: Сегодня, 00:35

#127263 Coomeet.com Miroslava240976542

Miroslava240976542

Member

• Newbies
  • Pip
  • 62 сообщений

Отправлено Сегодня, 00:38

Біля мене десь дуже близько гепає, я у ванній, зато тепер спать не ляжеш і можна пару гривнів ще заробити

#127264 Coomeet.com PAnnaRoza

PAnnaRoza

Super Member

• Newbies
  • 4 459 сообщений

Отправлено Сегодня, 00:40

Біля мене десь дуже близько гепає, я у ванній, зато тепер спать не ляжеш і можна пару гривнів ще заробити

Аби ж воно закінчилось))) та за годину, а не розтянули до 5 ранку. Я коли довго і сильно стресую, мене вирубає...

#127265 Coomeet.com Лилия 666

Лилия 666

Advanced Member

• Newbies
  • PipPip
  • 136 сообщений

Отправлено Сегодня, 01:06

Что-то я вчера переулыбалась)))) сегодня натянуть не могу)))))

Я на этой неделе снова ленивая жопа) 4.5 часа на сайте и спать)))
да я какая -то нейтральная и не ленивая и не трудоспособна)))) хз короче))) Вроди и поработать готова, а как начинается диалог мне сразу то жарко, то курить хочу)))) хех)

Та все, я наработалась, в коридоре... хз на сколько...

бережіть  себе,  читаю  новини  просто жесть

Сообщение отредактировал Лилия 666: Сегодня, 01:07

#127266 Coomeet.com Miroslava240976542

Miroslava240976542

Member

• Newbies
  • Pip
  • 62 сообщений

Отправлено Сегодня, 01:06

Аби ж воно закінчилось))) та за годину, а не розтянули до 5 ранку. Я коли довго і сильно стресую, мене вирубає...

Розумію, я оце три дні дєпресняк ловила, спала по 14-17 годин😅 а коли в житті все більш менш, то достатньо 5 годин сну і прокидаєшся бадьорим і повним енергії. А стосовно тривоги дуже сподіваюся що скоро закінчиться, бо я теж уже хочу спати, а оце сидіти дивитися як тебе клацають вообще не в прикол. Бажаю надалі спокійної і тихої ночі. Я вирішила закруглятися з цими посиденьками на сайті і йти в тікток

#127267 Coomeet.com PAnnaRoza

PAnnaRoza

Super Member

• Newbies
  • 4 459 сообщений

Отправлено Сегодня, 01:14

Розумію, я оце три дні дєпресняк ловила, спала по 14-17 годин😅 а коли в житті все більш менш, то достатньо 5 годин сну і прокидаєшся бадьорим і повним енергії. А стосовно тривоги дуже сподіваюся що скоро закінчиться, бо я теж уже хочу спати, а оце сидіти дивитися як тебе клацають вообще не в прикол. Бажаю надалі спокійної і тихої ночі. Я вирішила закруглятися з цими посиденьками на сайті і йти в тікток

Та нє) план на 20 баксов ніхто не відміняв)) і до мене має діть щедре заглянути через годинку)) я його почекаю таки)

#127268 Coomeet.com Лилия 666

Лилия 666

Advanced Member

• Newbies
  • PipPip
  • 136 сообщений

Отправлено Сегодня, 01:14

теперь   сижу  переживаю  за  вас  дівчата

#127269 Coomeet.com Лилия 666

Лилия 666

Advanced Member

• Newbies
  • PipPip
  • 136 сообщений

Отправлено Сегодня, 01:15

Та нє) план на 20 баксов ніхто не відміняв)) і до мене має діть щедре заглянути через годинку)) я його почекаю таки)

позітівчік ))

#127270 Coomeet.com PAnnaRoza

PAnnaRoza

Super Member

• Newbies
  • 4 459 сообщений

Отправлено Сегодня, 01:15

теперь сижу переживаю за вас дівчата

План по деньгам не виконаний))) нікакіх смєртєй))

#127271 Coomeet.com Лилия 666

Лилия 666

Advanced Member

• Newbies
  • PipPip
  • 136 сообщений

Отправлено Сегодня, 01:18

biggrin.png і  я  такого ж  мненія)) також  на  днях  було жарко  і  як  на зло  коли  спать  лягаю ))

#127272 Coomeet.com Miroslava240976542

Miroslava240976542

Member

• Newbies
  • Pip
  • 62 сообщений

Отправлено Сегодня, 01:21

Ех в іноземців очі на лоб полізли б😂сильна нація шо тут скажеш

#127273 Coomeet.com Miroslava240976542

Miroslava240976542

Member

• Newbies
  • Pip
  • 62 сообщений

Отправлено Сегодня, 01:24

[quote name="Лилия 666" post="1359849" timestamp="1785881882"]

[quote name="PAnnaRoza" post="1359847" timestamp="1785881758"]

[quote name="Лилия 666" post="1359844" timestamp="1785881657"]
[quote name="PAnnaRoza" post="1359839" timestamp="1785879639"]
[quote name="Miroslava240976542" post="1359838" timestamp="1785879523"]
Біля мене десь дуже близько гепає, я у ванній, зато тепер спать не ляжеш і можна пару гривнів ще заробити[/quote]Аби ж воно закінчилось))) та за годину, а не розтянули до 5 ранку. Я коли довго і сильно стресую, мене вирубає...[/quote]теперь сижу переживаю за вас дівчата[/quote]
[/quote]
biggrin.png і я такого ж мненія)) також на днях було жарко і як на зло коли спать лягаю ))[/quote]

У мене завжди так, тільки-но я дуже втомлена, хочу спати - воно бахкає

#127274 Coomeet.com Лилия 666

Лилия 666

Advanced Member

• Newbies
  • PipPip
  • 136 сообщений

Отправлено Сегодня, 01:26

только   что был   самы   краткий  диолог  за   сегодня

чел  пишет   ""у  меня   все  нормально"   показал всей  коротышь  и переключил ))))я  даже  не   успела  написать  ему  привет )))

#127275 Coomeet.com PAnnaRoza

PAnnaRoza

Super Member

• Newbies
  • 4 459 сообщений

Отправлено Сегодня, 02:56

Какая только у меня унылая работа, минут дохера, денег нихера.... сегодня до утра попробую посидеть, бо балланс меня огорчает сильно...

Ответить

Photo

Темы с аналогичным тегами coomeet, free, платим за фри, фри, кумит, отзывы, чат, chat, videochat

Количество пользователей, читающих эту тему: 429

8 пользователей, 310 гостей, 0 скрытых пользователей