i will not come to ur chat any more. i luv my wife, she back on 25th. Ciao! ©
как говорят французы, blette
Отправлено 10 Июль 2014 - 20:10
Уйди, развратница ))))))i will not come to ur chat any more. i luv my wife, she back on 25th. Ciao! ©
как говорят французы, blette
Отправлено 13 Июль 2014 - 00:17
"why you whant money...i suggest one time only to have fun both...only one time sex and then only private baby..but you like me so sos so muts and i whant this one ti only...i whant fuck with you...your ass is so sexy....."
Отправлено 12 Август 2014 - 10:18
Отправлено 17 Сентябрь 2014 - 17:28
DajackNice
Hi, I need to transfer € 1.5 million to your bank account. If you confirm it you can earn 30% and use the rest 70% for was diognised witt terminal illness by doctor. I have few week to live. Pls Call me for details on 22566610255 Rgd Jack
новый способ заработка в интернете
Отправлено 17 Сентябрь 2014 - 18:01
DajackNice
Hi, I need to transfer € 1.5 million to your bank account. If you confirm it you can earn 30% and use the rest 70% for was diognised witt terminal illness by doctor. I have few week to live. Pls Call me for details on 22566610255 Rgd Jack
новый способ заработка в интернете
Не новый. Сто лет этому способу )
Отправлено 02 Октябрь 2014 - 20:52
This is a notification only for ladies who can attend a meeting in Bulgaria.
Господин Майер е на 50 години, висок и строен. Заема отоговрна длъжност в законодателството. По природа е скромен и отзивчив, увлича се от философия. Вьпреки че не е разведен живее отделно от сьпругата си от години. Tьрси дама която да живее с него в Белгия.
Той ще посети София и Габрово (а може би и Пловдив) в краят на месец Ноември. Ако желаете да се срещнете с него моля уверете се че на профила Ви има качествени снимки и валиден телефонен номер. След това изпратете емайл на[email protected] като упоменте в кой град точно желаете да се срещнете с него. В отоговор на този Ваш емайл ще Ви изпратим снимка на господина.
Eкипа на Сесиле Ви уверява, че господина е почтен и с напьлно искрени намерения.
Вот такую хрень я нашла сегодня у себя на мыле
Отправлено 08 Ноябрь 2014 - 23:25
сегодня на wcc прочитала
Предлагаю поработать в паре что ли это называется.
В кадре только мой член и вы.
У меня может долго стоять при длительном блоуджоб, футджоб, в общем сколько надо, и размер и форма норм.
Готов доплачивать 5 тыс. за сессию, в Мск.
Сообщение отредактировал Kapriz: 08 Ноябрь 2014 - 23:58
Отправлено 07 Декабрь 2014 - 02:05
Seriously I was gonna go private with you after the holidays but you blocked me so now you can just go fuck yourself I'm not gonna waste any future cash on someone so stingy do us all a favor next time and dont open a free chat if your gonna be like that slut. OH by the way you die in 13 days so do not start your car on the 13th day from now .
Предсказатель , о как
Сообщение отредактировал Афина: 07 Декабрь 2014 - 02:09
Отправлено 07 Декабрь 2014 - 02:48
Отправлено 07 Декабрь 2014 - 20:33
Сообщение отредактировал helga4u: 07 Декабрь 2014 - 20:34
Ответить
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых пользователей